O NAMA

BEOECC agencija za poslovno savetovanje i obradu podataka pr. Beograd, ul. Visokog Stevana br. 10, osnovana je 2007.godine. Glavne usluge koje pruža su knjigovodstvo i računovodstvo za preduzetnike i pravna lica, usluge registracije preduzeća, poslovno savetovanje i zastupanje.

ISTORIJA

Od 2007. do 2015.godine BEOECC agencija posluje isključivo sa domaćim i stranim IT kompanijama i telekomunikacionim operaterima. Glavne usluge koje u tom periodu pruža uključuju: posredovanje u povezivanju domaćih i stranih telekomunikacionih i IT kompanija, zastupanje proizvođača telekomunikacione opreme za tržište Balkana, poslovno savetovanje, obrada podataka i druge usluge iz oblasti poslovne podrške malim i srednjim domaćim i stranim preduzećima iz IT sektora.

PLANOVI ZA 2018-2025

2018.godine BEOECC agencija uključuje u svoju ponudu nove usluge i to usluge knjigovodstva i računovodstva, marketing usluge, pomoć kod poslova registracije preduzeća u APR-u. Saradnja sa domaćim i stranim telekomunikacionim i IT kompanijama se nastavlja.

BEOECC agencija omogućava svojim korisnica nove servise koji će im olakšati poslovanje, smanjiti administraciju, omogućiti da dostupnost potrebnih izveštaja, analiza i podataka o sopstvenom poslovanju bude bezbedniji, bolji i lakši za sve sektore preduzeća. Naš cilj je da sa ostvarenjem naših poslovnih planova, u saradnji sa proverenim IT partnerima, pomognemo našim klijentima da se brže transformišu i digitalizuju, da svoje poslovne ideje, usluge i proizvode brže i lakše ponude odabranim tržištima, da idu ispred zahteva svojih kupaca, da uspešno prate tržišne trendove.

 

Odavno sam zapazio da uspešni ljudi retko sede i čekaju da im se stvari dešavaju. Oni izađu i dese se stvarima.Leonardo da Vinči

 

TANJA MIHAJLOVIĆ, preduzetnik

Rođena 1971.godine.

Ima višegodišnje iskustvo u radu sa telekomunikacijskim i IT preduzećima u zemlji i inostranstvu.

Od 2006-2014. radila je u preduzeću AMIS Telekomunikacije d.o.o. Beograd. Glavna zaduženja imala u pravnom i finansijskom sektoru, vodila poslovanje preduzeća sa pozicije zamenika direktora, bavila se poslovima prodaje telekomunikacionih usluga, IT security rešenja i marketingom. U tom period Amis je bio generalni distributer i zastupnik IT Security rešenja F-Secure, Netasq i iStor za tržišta Srbije sa Kosovom i Metohijom, Crne Gore, Republike Srpske i Albanije, kao i posrednik u prodaji telekomunikacionih usluga. 2015.godine poslovanje Amis Telekomunikacije d.o.o. je preneto u VIP Mobile Srbija. 

Od 2002. do danas radi u preduzeću AMIS Telekom d.o.o. Beograd. Trenutno vodi preduzeće kroz postupak dobijanja dozvola za MMDS. Tokom rada u Amis Telekomu glavna zaduženja je imala u pravnom i finansijskom sektoru preduzeća, u poslovima posredovanja u povezivanju srpskih i slovenačkih privatnih IT i telekomunikacionih kompanija. Bila je deo prvog F-Secure prodajnog tima. F-Secure je osvajanje tržišta Srbije i Crne Gore počeo preko AMIS Telekoma d.o.o. Beograd pre nego je poslovanje preneto na sestrinsko preduzeće Amis Telekomunikacije d.o.o. Beograd. Amis Telekom d.o.o. Beograd je deo sistema Globtel iz Slovenije.

Od 2000. do 2004. radila je i kao spoljni saradnik advokatskih kancelarija u Beogradu, uglavnom na poslovima registracije preduzeća, legalizacije i dobijanja građevinskih dozvola za privatne poslovne sisteme i bolnice.

Karijeru je započela 1995.godine, nakon studija, kao saradnik za pravne i knjigovodstvene poslove u Preduzeću za mašinsku obradu motora u Prizrenu, u kome je radila do sredine 1999.godine.

Od 2007.godine je i trgovinski zastupnik rešenja Air-tv.net iz Slovenije i u periodu od 2015-2016.godine rešenja Tecnotree iz Finske.

Diplomirala je na Ekonomskom Fakultetu u Prištini. Govori ruski i engleski jezik.

 

PIŠITE NAM