O NAMA

BEOECC agencija za poslovno savetovanje i obradu podataka pr. Beograd, ul. Visokog Stevana br. 10, osnovana je 2007.godine. Glavne usluge koje pruža su poslovno savetovanje, usluge upravljanja operativnim poslovima preduzeća, administrativna podrška preduzetnika, zastupanje proizvođača telekomunikacione opreme za tržište Balkana i drugo.

***

Odavno sam zapazio da uspešni ljudi retko sede i čekaju da im se stvari dešavaju. Oni izađu i dese se stvarima.Leonardo da Vinči

***

TANJA MIHAJLOVIĆ, preduzetnik

Rođena 1971.godine.

Ima višegodišnje iskustvo u radu sa telekomunikacijskim i IT preduzećima u zemlji i inostranstvu.

Od 2006-2014. radila je u preduzeću AMIS Telekomunikacije d.o.o. Beograd. Glavna zaduženja imala u pravnom i finansijskom sektoru, bavila se poslovima prodaje telekomunikacionih usluga, IT security rešenja i marketingom. U tom period Amis je bio generalni distributer i zastupnik IT Security rešenja F-Secure, Netasq (sada pod nazivom Stormshield) i iStor za tržišta Srbije sa Kosovom i Metohijom, Crne Gore, Republike Srpske i Albanije. 2015.godine poslovanje Amis Telekomunikacije d.o.o. je preneto u VIP Mobile Srbija

Takođe, od 2002. do danas radi u preduzeću AMIS Telekom d.o.o. Beograd. Amis Telekom d.o.o. Beograd je deo sistema Globtel iz Slovenije.

Od 2000. do 2004. radila je i kao spoljni saradnik advokatskih kancelarija u Beogradu, uglavnom na poslovima registracije preduzeća, legalizacije i dobijanja građevinskih dozvola za privatne poslovne sisteme i bolnice.

Karijeru je započela 1995.godine, nakon studija, kao saradnik za pravne i knjigovodstvene poslove u Preduzeću za mašinsku obradu motora u Prizrenu, u kome je radila do sredine 1999.godine.

Od 2007.godine je i trgovinski zastupnik rešenja Air-tv.net iz Slovenije i u periodu od 2015-2016.godine rešenja Tecnotree iz Finske.

Diplomirala je na Ekonomskom Fakultetu u Prištini. Govori ruski i engleski jezik.